Les Crèdit Andorrà GSeries 2021, finalitzen amb excel·lents sensacions

Pep Codinach:  “El més sincer agraïment als quals, any rere any, fan possible aquest esdeveniment”.

 

Tampoc va haver-hi sorpreses en la jornada final de les GSeries 2021. Els pilots del GIAND número 21, José “Cohete” SUarez i Gil Membrado, van complir amb les expectatives previstes i van pujar al podi del Circuit Andorra com a campió i subcampió del certamen de pilotatge sobre gel que es va disputar, un any més, en les instal·lacions del Port d’Envalira.

El que també va seguir el guió previst va ser Nil Solans. El campió del JWRC 2017, va aconseguir el seu segon triomf consecutiu i es va situar en la tercera posició del podi final de les GSeries 2021.

En aquesta G4, els GIAND de PCR Sport també van comptar amb pilots de nivell internacional que van voler provar alguns i repetir uns altres, la diversió que suposa pilotar un vehicle d’aquestes característiques sobre una pista gelada.
Entre els quals van estar per primera vegada al volant d’un GIAND, cal destacar l’expilot de Fórmula 1 i primer espanyol a vèncer en les 24 hores de Le Mans, Marc Gené. Entre els quals van repetir esmentar el copi dakarià, Mathieu Baumel que, després de tenir una primera experiència en la G3, no va dubtar a buscar una plaça per al meeting final d’aquestes GSeries.

En aquesta ocasió, la climatologia va estar al costat dels organitzadors malgrat els dubtes que es van plantejar en el moment d’iniciar el meeting.
Quant al recorregut esmentar que, enguany, els presents en el traçat andorrà no han pogut viure en directe les, encara més espectaculars, evolucions dels GIAND quan es disputa el traçat del Circuit Andorra en sentit contrari.
La seguretat dels pilots i la integritat dels vehicles van ser motius més que suficients per a descartar el traçat esmentat.

Nil Solans segon triomf en les Crèdit Andorrà GSeries 2021.
Nil va fer un punt i seguit a la seva actuació de la setmana passada i va tornar a aconseguir el ple de puntuació en una G4 espectacular. Va vèncer en totes les seves sortides a la pista deixant sense opcions als seus rivals que, amb tot tenien, plaça assegurada en el calaix més alt del podi del campionat.
“Cohete” Suarez va complir sense massa problemes mentre que el que va haver de “treballar” fins al final per a fer ple de podis en aquestes GSeries, va ser Gil Membrado. Superar a Jan Solans en l’última volta de l’última final de la temporada va ser decisiu.

Classificació Crèdit Andorrà GSeries 2021 - GIAND G4
Pep Codinach, absent en els dos últims meetings del Circuit Andorra, es va mostrar molt agraït als organitzadors de l’esdeveniment, als pilots que van confiar en el seu equip i, per descomptat, al seu equip que va saber cobrir amb nota la seva obligada absència. Aquestes van ser les seves paraules: Crec que les GSeries 2021 han estat tot un èxit sobretot si tenim en compte en les condicions extraesportives amb les quals s’han disputat. M’agradaria donar les gràcies a totes les persones i entitats que, any rere any, fan possible que aquest certamen es continuï celebrant. No m’atreveixo a nomenar-les perquè no m’agradaria deixar-me en el tinter, de manera involuntària, a ningú.
També el meu reconeixement per a tots els pilots que s’han situat en l’habitacle d’un GIAND, incloc tant als que fa molts anys que confien en nosaltres i als quals hem tingut el gust de conèixer aquesta temporada. A tots gràcies.
I finalment, donar un especial agraïment a l’equip tècnic de PCR Sport que una vegada més s’han esforçat al màxim perquè tots els vehicles poguessin sortir a pista en l’horari previst.

No hi ha dubte que, en el que depengui de PCR Sport, l’any pròxim (Crèdit Andorrà GSeries 2022) més i millor.

 

Servei de premsa.


Més informació a/Más información en:

 

 

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució