A la G3 de les GSeries 2021, PCR Sport va tenir 9 GIAND a la pista.

Nil Solans vencedor inapel·lable de la tercera cita. “Cohete” Suarez i Gil Membrado mantenen posicions.

 

El qualificatiu de categoria reina per als GIAND, està totalment justificat després que en la tercera cita de la temporada, la categoria tingués 9 vehicles en pista i amb les inscripcions tancades des de dies abans de celebrar-se el meeting.
Una vegada publicada la llista d’inscrits era evident que el centre d’atenció de la prova estaria en la lluita que mantindrien Nil Solans i “Cohete” Suarez amb Gil Membrado esperant la seva oportunitat de situar-se entre els dos, en teoria, més ràpids.
El guió es va complir al 100% i els favorits van invertir posicions respecte a la G1, és a dir aquesta vegada el triomf va ser per Solans, mentre que la tercera plaça, en aquesta ocasió molt treballada, va ser per al jove pilot del RACC.

Entre els inscrits a aquesta G3, hi havia noms amb gran trajectòria en l’àmbit internacional en el món del motor tan sobre dues com quatre rodes. Així doncs, a part dels anomenats Nil Solans (campió del món JWRC 2017), “Cohete” Suarez i Gil Membrado, també van competir al volant d’un Giand, els motards de l’equip V46-Esponsorama, Lucca MARINI i Enea BASTIANINI (campió del món de Moto2). Ex pilots com Pablo Nieto (Sky Racing Team by VR46) o Ruben Xaus (subcampió del món de Superbikes en el 2003). A més de Mathieu Baumel (copilot de Nasser Al-Attiyah) o la pilot italiana Tamara Molinaro que va compartir GIAND amb Nil Solans.

La climatologia continua donant maldecaps als organitzadors, la G3 va estar pendent d’un fil durant tota la setmana, les temperatures no eren les apropiades i les previsions no auguraven situacions positives. Al final es va poder desenvolupar la prova amb una pista excel·lent i amb el sol lluint amb força al Port d’Envalira, a partir de mig matí del diumenge.

Cal esmentar, que l’equip del Circuit Andorra va proposar un meeting a doble jornada. Així doncs, entre les 19 i 21 hores del dissabte es van disputar els entrenaments lliures mentre que, a partir de 8 hores del diumenge, la resta del meeting (qualificativa i final).

Nil Solans va deixar sense resposta a tots els seus rivals.
No va haver-hi sorpreses, Nil Solans va sortir des del primer moment pel triomf i el va aconseguir sent el més ràpid en totes les sortides a pista del meeting. Per darrere “Cohete” Suarez, va aconseguir una segona posició que el manté al capdavant de la provisional del campionat.
Per la seva part Gil Membrado, va aconseguir el tercer lloc, però en aquesta ocasió va haver de “treballar” més de l’esperat per a aconseguir-lo. Després d’un lapsus en la sortida de la final, la lluita amb el pilot francès Mathieu Baumel va ser el centre d’atenció de tots els presents en el traçat andorrà. Gil va aconseguir passar al seu rival en l’últim sospir de la final.  


Classificació Crèdit Andorrà GSeries 2021 - GIAND G3

Si la meteorologia ho permet, el pròxim cap de setmana (horaris encara per definir) es disputarà l’últim meeting de les Crèdit Andorrà GSeries 2021. En aquesta G4 es decidirà el títol, queden per adjudicar 65 punts i la diferència entre “Cohete” i Membrado és de 25 punts.


Servei de premsa.


Més informació a/Más información en:

 

 

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució