La quarta edició de la Yamaha YXZ1000R Cup serà més atractiva que mai

Yamaha renova la seva vinculació amb el Campionat d’Espanya de Ral·lis Tot Terreny (CERTT) i es consolida com la marca de referència en la modalitat Side-by-Side.

La copa monomarca tindrà sis proves puntuables i conservarà les seves dues categories: ESTOC (de sèrie) i OPEN (evolucionats).

Els participants es repartiran 18.000 euros en premis i disposaran d’un descompte de 200 euros en la inscripció de cada ral·li.

Al final de la temporada, els tres primers d’ESTOC es classificaran per a la SúperFinal Europea, en la qual el campió rebrà un YXZ1000R com recompensa.

 

Yamaha Espanya organitzarà, per quart any consecutiu, la Yamaha YXZ1000R Cup, una competició monomarca exclusiva per als Side-by-Side YXZ1000R. La copa es desenvoluparà dins de la categoria Buggys Nacionals del Campionat d’Espanya de Ral·lis Tot Terreny (CERTT), comptarà amb un total de sis proves puntuables i els seus participants rebran importants incentius.

La quarta edició de la YXZ1000R Cup repetirà les dues categories que va estrenar fa un any: ESTOC (SxS de sèrie amb lleugeres modificacions) i OPEN (evolucionats). Amb això, l’organització pretén obrir aquest campionat a qualsevol propietari d’un Yamaha YXZ1000R, un model que garanteix màxima diversió en tractar-se de l’únic Side-by-Side esportiu del mercat amb canvi seqüencial de 5 velocitats.

El sistema de puntuació de la copa per a cadascuna de les proves serà l’estipulat en el Reglament Esportiu del CERTT encara que comptarà amb una classificació pròpia. També tindrà premis molt suculents, que s’han vist incrementats respecte a anys anteriors, fins a un total de 18.000 euros a repartir durant tota la temporada. A més, tots els participants de la competició monomarca es beneficiaran d’un descompte de 200 euros en la inscripció de cada ral·li, gràcies a l’acord aconseguit entre Yamaha España i els organitzadors dels respectius esdeveniments.

Com a colofó a la temporada, els tres primers classificats de la categoria ESTOC obtindran el passaport per a disputar la SúperFinal Europea, en la qual s’enfrontaran als millors equips de la resta de campionats continentals. La cita internacional serà a la fi d’octubre a Portugal, durant la Baja Portalegre 500 i el campió europeu obtindrà com recompensa un espectacular Side-*by-*Side YXZ1000R.

La final continental es va celebrar per primera vegada l’any passat i va resultar tot un èxit per a Yamaha España, en produir-se un històric doblet espanyol. Pedro Delgado i Guifré Pujol es van proclamar campions europeus de la categoria ESTOC, mentre que José Luis García i Xevi Moreno, van conquistar el títol OPEN. Sens dubte, una bona mostra de l’alt nivell de la Yamaha YXZ1000R Cup al nostre país.


Calendari YXZ1000R Cup 2020
28 y 29 de març – Baja Almanzora (Almería)
23 y 24 de maig – Rally TT Mar de Olivos (Jaén)
13 y 14 de juny – Baja TT Dehesa de Extremadura (Badajoz)
25 y 26 de juliol – Baja España (Teruel)
12 y 13 de setembre – Rally TT Villa de Zuera (Zaragoza)
03 y 04 d’octubre – Rally TT Guadalajara (Guadalajara)

Súper Final Europea
29, 30 y 31 d’octubre – Baja Portalegre 500 (Portugal)


Més informació a/Más información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució