Pep Codinach: “L’any que ve tornarem més motivats i amb novetats.”

La climatologia, molt adversa durant tot el període hivernal, ha marcat fins a la cita final el desenvolupament de les Crèdit Andorrà GSeries 2020. Malgrat l’esforç dels organitzadors per a mantenir les instal·lacions de l’escenari del campionat (Circuit Andorra), dels cinc caps de setmana de competició prevists en el calendari inicial, només tres es van poder disputar amb normalitat.

Comentar que entre els GIAND, el campió d’aquesta edició de les GSeries ha estat José Roger Chalmeta, seguit de Gil Membrado, sense cap dubte la revelació del certamen i José Luis Diego.

Pep Codinach fa un balanç positiu de l’esdevingut en el Circuit Andorra, malgrat les dificultats, així ens el comentava: No hi ha dubte que han estat unes setmanes dures i en alguns moments complicades per la manera en què ha transcorregut el certamen. Sens dubte de tot s’aprèn i estic convençut que l’experiència d’aquesta temporada ens farà més forts de cara al pròxim hivern. No faltarem a la cita del Port d’Envalira amb novetats i amb més ganes que mai de competir sobre gel.

A més afegia: El meu més sincer agraïment als organitzadors de les GSeries, als pilots..., En fi a tots els que fan possible que aquest campionat es pugui celebrar cada hivern.

És evident doncs que, PCR Sport tornarà a estar en el 2021, en el paddock del Circuit Andorra.Servei de premsa.Més informació a/Más información en:

 

 

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució