Dani Sordo protagonista de la G3 en les Crèdit Andorrà GSeries 2020

Les Crèdit Andorrà GSeries 2020 van creuar el seu equador amb la presència de Dani Sordo al volant d’un GIAND en les mànigues disputades amb aquestes mecàniques en el Circuit Andorra.

El pilot càntabre de l’equip Hyundai Motorsport va completar una actuació impecable en les instal·lacions del Port d’Envalira. En el podi el van acompanyar José Roger Chalmeta i Cyril Ferrei per mèrits propis, a més d’un Gil Membrado, quart classificat a 2 punts del podi, convidat per Sordo després de veure sorprès el nivell de pilotatge del jove piloto d’Olost.

En aquesta G3, Joel Font, aquesta vegada en solitari al volant de MINI, no va aconseguir repetir les excel·lents actuacions de setmanes passades i va haver de conformar-se amb una 8a posició, en la classificació final de la categoria GS.

Dani Sordo posa ordre entre els GIAND.
No va haver-hi sorpreses, Dani Sordo va dominar la categoria GIAND superant amb claredat als pilots que habitualment lluiten pel podi de la categoria.

Amb tot, el càntabre va tenir moments en què va haver de posar bona part de la seva dilatada experiència sobre la pista. En concret, en la sortida de la final A, quan el pilot del ACA Esport, Raul Ferré, va aconseguir superar-lo i mantenir el lideratge durant les primeres voltes d’aquesta final. L’andorrà va haver de cedir a causa de problemes mecànics (trencament d’una ròtula en la roda posterior esquerra), que el va obligar a deixar la prova.

Per darrere de Sordo, els pilots que tenen com a objectiu el títol d’aquesta categoria de les Crèdit Andorrà GSeries van mantenir la lluita habitual, molt emocionant i que no es va decidir fins l’últim instant de la final. José Roger Chalmeta va aconseguir la segona posició després de situar-se per darrere de Sordo a la qualificativa i guanyar sense massa problemes la Final B. Roger que, amb aquest triomf, recupera el lideratge en la provisional es mostrava molt content al final de la llarga jornada en el Circuit Andorra, aquestes eren les seves paraules: “Hem passat moments de tensió en els moments previs a la sortida de la final. No era del tot segur que la poguéssim disputar. Al final tot es va arreglar i el GIAND va funcionar, es va comportar de manera impecable en les últimes voltes del meeting.”

Gil Membrado va quedar a 2 punts del podi d’aquesta G3, malgrat tot es mostrava molt satisfet amb l’experiència viscuda al costat de Dani Sordo:”En la final, una virolla i problemes en el canvi ens van deixar sense opció al triomf. Malgrat tot Roger anava molt de pressa. Marxo  molt content del traçat andorrà, de com ha anat la jornada i d’haver pujat al podi convidat per Sordo”.

Classificació Crèdit Andorrà GSeries - GIAND.Dissabte (dia 15), si la climatologia ho permet, es disputarà el quart meeting de les GSeries andorranes.


José Luis Garcia-Xevi Moreno en el podi final del Ral·li de Lloret de Mar.
En l’altre front obert que PCR Sport tenia és cap de setmana, García-Moreno (DS3 - N5) van aconseguir la 3a posició en la classificació escratx final, del I Ral·li Lloret de Mar.

El tàndem vencedor la temporada passada de l’OPEN de la Yamaha YXZ1000R Cup, va completar un Ral·li Lloret exigent que es va disputar per cronometrades de gran tradició en el món dels ral·lis (Els Angels, Sta. Pellaia, Collsaplana, ...) . Fer quilòmetres, quants més millor, era l’objectiu en aquesta estrena de la temporada d’asfalt, un objectiu que es va complir amb l’entrada del DS3 al parc tancat final de Lloret de Mar.

Amb tota seguretat, José Luis Garcia tornarà dissabte que ve al Circuit Andorra per a continuar preparant la temporada en aquest cas sobre la pista gelada del traçat andorrà.Més informació a/Más información en:

 

 

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució