PCR Sport encara la recta final del GT-CER amb bones sensacions

A Monza (TCR Europe), John Filipi i Abdulla Ali Al-Khelaifi van mostrar un excel·lent ritme durant tot el cap de setmana.

 

Després del prolongat atur estiuenc, el Campionat d’Espanya de Resistència va tornar la seva activitat habitual disputant el 4t míting del seu calendari al Circuit del Jarama. Els pilots del PCR Sport van estar, un cop més, en la lluita per les posicions d’honor.

Cal destacar el triomf de Mayola-Gutiérrez (Ferrari 498), en la categoria GT, a la primera cursa disputada. A la segona la sort no va estar del seu costat, un toc amb un rival a la sortida va tenir conseqüències en els últims instants de la prova, quan un buje va decidir donar per acabat el seu treball a la pista del Jarama. Fins aquest instant Mayola-Gutierrez van estar en posicions de podi.
Al final de la jornada, la dupla del Ferrari 498, deixava el recinte madrileny amb una sensació agredolça. en no poder acabar amb normalitat aquesta segona carrera després del triomf anterior.

Per la seva banda Guillermo Aso-Alvaro Fontes (Cupra TCR) van tenir un cap de setmana una mica més complicat. La primera cursa es van veure involucrats en un toc múltiple que es va produir a la sortida i allà van acabar les seves opcions de començar aquesta segona part de la temporada amb un bon resultat.
A la cursa que va tancar el 4t míting del CER, les sensacions van ser més positives. Van estar durant tota la prova lluitant entre els més ràpids. Semblava que la 3a plaça del podi no es podia escapar, però en l’últim instant van ser avançats per un rival i van haver de conformar-se amb la 4a posició.

Aquesta era la valoració que feia Aso en finalitzar el míting: Ha estat un meeting complicat perquè des del primer moment ens va costar trobar els millors reglatges per al CUPRA. Almenys, pel que fa als entrenaments el cotxe va millorar per a les dues curses, però ja en la primera i com ens va passar l’any passat, un altre cotxe m’ha colpejat en la mateixa sortida. Amb aquest impacte, el cotxe ha destrossat els pneumàtics perquè es va desajustar l’alineació “, explica Aso. L’aragonès continuava dient que “a la segona, anàvem millor però un petit error, que no va costar prou feines temps, sí que ens va suposar perdre el podi. No va ser el que esperàvem però, tot i els problemes, vam saber bregar amb ells i acabar almenys quarts.

El GT-CER 2019 disputarà el seu últim míting els dies 16 i 17 de novembre al Circuit de Barcelona - Catalunya.


Excel·lent final del TCR Europe 2019, per John Filipi i Abdulla Ali Al-Khelaifi

A l’Autòdrom de Monza, John Filipi i Abdulla Ali Al-Khelaifi, van estar molt efectius en les tandes d’entrenaments oficials, mentre que en les carreres no van tenir la sort del seu costat, en algun dels moments decisius de les respectives carreres.

El pilot francès, John Filipi, va completar la Q1 amb un excel·lent crono (1`57 “135) que el va situar en la 3a posició de la classificació provisional. A la Q2 no va poder millorar el registre esmentat, en el seu intent de volta ràpida va ser molestat per alguns rivals, i al final va quedar situat en una incomoda 11a posició, sobretot pensant en el moment de la sortida.

Sortint des d’aquesta posició no és fàcil estar en la lluita per les primeres posicions. Malgrat tot en la primera cursa es va mantenir en el Top15 (11è) de la classificació mentre que a la que va tancar el míting es va veure relegat a la 17a plaça.

Pel que fa al pilot de Qatar va acabar la seva primera temporada al TCR Europe molt satisfet de la seva evolució en una temporada en què ha dedicat bona part del temps a conèixer, tant el Cupra TCR com els escenaris dels diferents míting.

Cal destacar que en el traçat italià, Al-Khelaifi va quedar a només 4 dècimes de la Q2 en la qual, amb tota seguretat, ha estat de les millors tanda d’entrenaments oficials que ha protagonitzat durant la temporada.
 Servei de premsa.   


Més informació a/Más información en:

 

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució