Albert Llovera: Pensava que ho faria millor en el circuit de Höljes

El pilot de Fiat, de Suècia va marxar cap a Gran Bretanya. El motiu fer uns test per a la FIA.

 

Albert Llovera va deixar la catedral mundial del Rallycross (Höljes - Suècia) no del tot conforme amb la seva actuació. Era conscient que, estar en les semifinals del meeting suec era un objectiu molt exigent. Amb tot,  Albert esperava estar més prop del Top 12, sobretot, després de l’actuació que va protagonitzar fa un mes en la prova del regional escandinau de l’especialitat.

Cal destacar que les condicions en les què es va disputar el cinquè meeting del RX2 van ser estat molt complicades. Els participant van haver de superar, a part de la dificultat del traçat suec, aiguats que apareixien en el moment més inoportú.
Aquest era el comentari que feia Albert del seu pas per la pista de Holjes: En la part positiva vull apuntar que en totes les mànegues he sortit bé. En la 1a manega, m’han fet un sanwitch en el tercer revolt i m’he quedat “a rebufo” dels meus rivals. En la 2a manga, s’ha posat a diluviar quan estàvem en la graella de sortida amb rodes de sec, en fi .... La 3a ha estat sens dubte la millor en la qual he pogut lluitar de tu a tu amb els meus rivals. A més afegia que en la quarta, l’única disputada el diumenge: Vaig tenir problemes de visibilitat pel fet que el “llimpia” parabrises no tirava aigua. A més la pista lliscava moltíssim.

Després de valorar la seva actuació el pilot d’Andorra la Vella feia la següent reflexió: Pensava estar més prop dels millors. Crec que necessito un “break”, o sigui uns dies de vacances per a recuperar forces. Vaig molt “full” des de fa mesos. Alguna solució trobarem per a recarregar les piles.

Malgrat els seus bons desitjos, Albert encara té carpetes per tancar abans del merescut descans. Des de Höljes va anar directe cap a la zona de Silverstone (Gran Bretanya) reclamat per la Federació Internacional d’Automobilisme (FIA), així ens comptava el motiu: La FIA m’ha fet venir per a fer uns test amb vehicles adaptats. Sobretot per a intentar millorar els comandaments que es col·locaran en cotxes de sèrie. L’objectiu el de sempre, que qualsevol persona amb alguna discapacitat no vegi disminuïda la seva autonomia.

Una vegada superat l’estiu i sobretot haver recuperat al màxim les energies. Llovera tornarà a la competició el primer diumenge de setembre (30 i 31 Agost i 1 de Setembre), en la penúltima cita del Campionat de Món de Rallycross que es disputarà a França

Servei de premsa.


Més informació a/Más información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució