Albert Llovera torna a Höljes per a disputar la cita sueca del RX 2019

El FIA Campionat del Món de Rallycross es manté fidel a l’escenari que acull a més de 60.000 afeccionats

 

El Höljes Motorsadium es tornarà a omplir de gom a gom d’afeccionats ansiosos de veure en acció als participants del Campionat del Món de Rallycross 2019. Un espectacle que es repeteix cada temporada i en el qual es demostra que aquesta especialitat automobilística és un esport nacional a Suècia.
Albert Llovera, que fa un mes va estar competint en aquest escenari per a disputar una prova del campionat escandinau, tornarà a estar entre els protagonistes de l’esdeveniment amb l’objectiu de sempre (semifinals) encara que en aquesta ocasió la dificultat és màxima.

Per a comprendre el perquè d’aquesta dificultat esmentada només cal donar un cop d’ull a la relació d’inscrits. Seran 23 els pilots que estaran en el paddock suec, dels quals 18 seran de la Península Escandinava (12 suecs). El traçat serà el de sempre, segons Llovera: Molt bonic però encara és més difícil. El recorregut té un total d’1,21 km, dels quals el 60% d’asfalt i el 40% de terra.

Llovera és conscient on es fica i es mostra confiat i amb ganes d’esgotar les seves opcions, així ho comentava abans de partir a la localitat sueca: No hi ha dubte que el repte és complicat però alhora molt motivador. Quan vaig venir a córrer la prova del seu nacional no vaig estar tan lluny dels pilots locals, veurem que passa aquesta vegada. Penso que les carreres cal disputar-les per complicades que semblin a priori.

Per al pilot de Fiat el repte és complicat, però a més cal afegir que en el box de Höldjes no tindrà a cap dels seus enginyers de confiança: Casualitats dels calendaris que a vegades són així de capritxosos. L’Alèxia (la meva neboda) està de test amb els Hyundai a Finlàndia, mentre que Joan (Navarro) que va estar amb nosaltres a Noruega aquesta vegada té el compromís del TCR (Mundial de Turismes) i tampoc podrà venir. Competirem amb la informació del passat meeting disputat en Höldjes.

El timing en Höldjes (Suècia) és dels més densos del mundial en disputar-se totes les categories i amb més inscrits del que és habitual. En principi, Albert Llovera disputarà tres mànigues qualificatives durant el dissabte (dia 6) mentre que li quedarà la quarta per al diumenge (dia 7) i a partir d’aquí ...


Servei de premsa.


Més informació a/Más información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució