PCR Sport superen amb nota les GSeries 2019

Una temporada més, els membres de PCR Sport han passat moltes jornades en el Circuit Andorra - Pas de la Casa, treballant en la posada a punt dels GIAND, els vehicles que disputen la categoria GS2 de les GSeries.

En aquesta ocasió, el dominador absolut del certamen ha estat Ferran Pujol que ha guanyat en 4 de les 5 proves disputades. Sens dubte Pujol, que debutava en la categoria, li va agafar el feeling, tant al GIAND com a l’escenari, de manera immediata. Va vèncer els tres primers meeting de manera inapel·lable aconseguint la puntuació màxima.
Van completar el podi Pol Vila, que va mantenir la possibilitat de guanyar fins a la G5, José Luis Garcia, Albert Llovera i Gerard de la Casa.

També van competir al volant d’un GIAND, pilots de renom internacional com Pepe Oriola, piloto fins a la data de Cupra en el TCR internacional, i Cristina Gutierrez, habitual en les últimes edicions del Dakar.

Menció a part mereix la presència de Fernando Alonso en el traçat del Port d’Envalira. L’asturià també es va situar al volant d’un GIAND i del C2 Proto de PCR Sport, per a donar diverses voltes a l’esmentat traçat.

Per a Pep Codinach (responsable de PCR Sport) la presència durant els primers mesos de l’any a Andorra ha estat dura, aquestes eren les seves paraules: La climatologia no ha ajudat al fet que la competició es desenvolupés amb normalitat. Malgrat tot s’ha pogut completar el calendari previst i això sempre és positiu.
Pràcticament durant tot el certamen hem competit en solitari i això ha obligat a un esforç, a vegades impossible, per a tenir tots els GIAND en pista.
En fi, hem superat un any més les GSeries, esperem repetir.

Després de superar el primer repte de la temporada, PCR Sport es disposa a afrontar la temporada “normal” amb l’ànim de repetir els bons resultats del passat any.


Servei de premsa.


Més informació a/Más información en:

 

 

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució