Un espectacular accident obliga a José Luis García a abandonar a Guadalajara

Quan rodava cambra de la general i segon en buggies nacionals, una sortida de pista va donar al trast amb les seves aspiracions.

“Vam donar tres o quatre voltes de campana i el vehicle va quedar destrossat, però per sort no ens va passar gens ni al meu copilot ni a mi”.

“Després del succeït, anirem a les properes carreres amb més ganes i il·lusió encara”.

7 d’octubre de 2018
El Ral·li TT de Guadalajara, disputat aquest cap de setmana, ha resultat infaust per a José Luis García. El pilot barceloní no ha pogut finalitzar aquesta cinquena i penúltima cita del Campionat d’Espanya de Ral·lis Tot Terrè (CERTT) després d’un aparatoso accident del que afortunadament va sortir il·lès.

Després d’una bona arrencada de carrera en la super especial, el primer sector selectiu va resultar fatídic pel de L’Ametlla del Vallès. Quan José Luis rodava a la quarta posició de la general i el segon de la categoria de buggies nacionals, una espectacular sortida de pista li va fer dir adéu prematurament a la prova castellà-manxega.

“Arrossegàvem alguns problemes amb el turbo i jo estava més pendent d’això que de la conducció. Em vaig desconcentrar i vaig cometre un error en una zona relliscosa”, se sincera García.

“Vam donar tres o quatre voltes de campana, però per sort no ens va passar gens ni al meu copilot Xevi Moreno ni a mi i estem ben físicament. Encara que el Yamaha YXZ1000R va quedar destrossat, va aguantar molt bé l’impacte i tots els elements de seguretat van funcionar a la perfecció”, relata el català.

Malgrat aquest accident i al consegüent abandó, José Luis García s’ha mostrat satisfet per com transcorria el Ral·li TT de Guadalajara fins a aquest moment. “La navegació era complicada i molts rivals es van perdre, la qual cosa ens va permetre a nosaltres estar a dalt gràcies al bon treball de Xevi”, apunta l’experimentat pilot.

Després d’aquesta convulsa carrera, José Luis afronta un atapeït tram final de temporada en diferents fronts. Del 25 al 27 d’octubre disputarà la XXXII Baixa Portalegre 500, prova puntuable per a la Copa del Món de Ral·lis Cross-Country. Només uns dies més tard, el 2 i 3 de novembre, el barceloní prendrà part en el V Rallye Ciutat de Granada, en el qual serà el seu debut en el Campionat d’Espanya de Ral·lis de Terra.

El seu objectiu en aquestes cites serà “acabar l’any amb bon sabor de boca i reflectir en la classificació el bon ritme que estem tenint en les carreres. A més, a Portugal hi haurà un molt bon nivell de buggies i serà sens dubte un bon aparador”.

El colofó a aquesta extensa i completa temporada en la qual José Luis García ha disputat ral·lis d’asfalt, terra i tot terrè, així com carreres de karting o sobre el gel, serà l’última prova del CERTT, el Rallye TT de Zuera, que se celebrarà en la localitat aragonesa els dies 18 i 19 de novembre. “Després del succeït a Guadalajara, anirem a totes aquestes carreres amb més ganes i il·lusió encara”, sentencia positiu el pilot català.

Més informació:
Mediagé Comunicación
Gerard Gil
+34 609 880 755
ggil@mediage.es
Mario Patinyo
mpatinyo@mediage.es


Més informació a/Más información en:


 

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució