Excel·lent debut sobre asfalt de José Luis García

El pilot barceloní va vèncer en la Copa N5 de RMC Motorsport dins del Ral·li Vila de Llanes.

Cinquè a la classe N5 i dècim de la general, el de L’Ametlla del Vallès va sorprendre als comandaments del seu Peugeot 208 assistit per PCR Sport.

“És increïble acabar tan a dalt el meu primer ral·li d’aquest tipus, sobretot quan és un tan difícil com aquest”.

 

1 d’octubre de 2018
No li podien haver anat millor les coses a José Luis García en el seu debut sobre asfalt. El pilot barceloní ha completat una gran actuació en el 42º Ral·li Vila de Llanes, on s’ha imposat en la Copa N5 de RMC Motorsport, ha estat cinquè a la classe N5 i ha conclòs dècim en la classificació general.

García, que participa aquest any en el Campionat d’Espanya Ral·lis Tot Terrè, ha volgut fer una incursió en aquest nou terreny durant aquest final de temporada i per a això ha escollit ni més ni menys que aquesta difícil prova del Campionat d’Espanya Ral·lis d’Asfalt. “Volia gaudir de la vivència i provar alguna cosa diferent. Ha estat molt divertit i m’ha servit per acumular una experiència molt positiva”, assegura el de L’Ametlla del Vallès.

Als comandaments d’un Peugeot 208 N5 assistit per PCR Sport i amb el seu copilot habitual Xevi Moreno al seu costat, José Luis va ser de menys a més en la carrera asturiana. I és que el començament va resultar més que dur, amb accident inclòs en el shakedown. La cosa es va quedar en un esglai i gràcies al suport de RMC Motorsport el català va poder reparar i seguir en carrera.

“Al principi vam ser amb molta calma. El recorregut era molt complicat, amb boira i molta humitat”, relata García. “A poc a poc vam ser incrementant el ritme i aconseguint bons temps en els diferents trams cronometrats, malgrat alguns problemes amb els frens. Mentre, alguns rivals van tenir diverses incidències, la qual cosa ens va permetre anar escalant posicions”, prossegueix.

José Luis García, que un parell de setmanes abans havia fet un primer test sobre asfalt en el Rallye de la Plana, pertanyent a la Copa Catalana de l’especialitat i en el qual ja havia finalitzat en el top10, es va mostrar gratament sorprès del seu rendiment a Llanes. “És increïble acabar el primer ral·li d’aquest tipus en el qual participes, més encara quan és un tan difícil com aquest i a més ho fas tan a dalt en la classificació. La gent es va quedar molt sorpresa”, admet orgullós el pilot barceloní, que en aquesta aventura va comptar amb el patrocini de Veri Corral.

Després d’aquesta doble incursió en els ral·lis d’asfalt, José Luis tornarà aquest mateix cap de setmana al Campionat d’Espanya de Ral·lis Tot Terrè, en el qual participa aquesta temporada al volant d’un Yamaha YXZ1000R dins de la categoria de Buggys Nacionals. Els dies 5 i 6 d’octubre, el Rallye TT Guadalajara es convertirà en el nou objectiu d’aquest experimentat pilot de 55 anys. “Allí, en el nostre terreny, també lluitarem per estar en els primers llocs”, assegura un ambiciós José Luis García.

Més informació:
Mediagé Comunicación
Gerard Gil
+34 609 880 755
ggil@mediage.es
Mario Patinyo
mpatinyo@mediage.es


Més informació a/Más información en:


 

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució