Albert Llovera: La progressió és bona però entrar en les finals és difícil

A la localitat de Trois-Rivieres (Quebec-Canadà) es va disputar la 5a cita del calendari 2018 del Campionat de Món de Rallycross 2 (RX2). En un escenari desconegut i amb característiques ben diferents a les habituals, Albert Llovera va donar el millor de si mateix per aconseguir una plaça en les finals, però no va ser possible.
Com va comentar al final del míting: La situació era complicada, després d’un llarg període sense pujar al cotxe. Malgrat tot estic satisfet per haver-ho intentat.

Llovera va tenir el seu primer contacte amb la pista canadenca el dissabte (día 4) a la sèrie d’entrenaments lliures, aquestes van ser les seves primeres sensacions: Sens dubte la pista és molt ràpida, diria que la més ràpida del campionat fins al moment. No hi ha escapatòries clares, és a dir, en cas de toc hi ha murs de formigó que estableixen els límits de la pista. Malgrat tot les primeres sensacions van ser positives, cada vegada estem mes a prop dels nostres rivals i això ens motiva per seguir lluitant.

Aixì doncs, en la disputa de les quatre mànigues qualificatives, Llovera va estar més a prop que mai d’entrar al top10 en alguna de les sèries: En concret va ser a la Q3, vam acabar a la 11a posició. Ens va faltar regularitat en les restants per entrar a les semifinals.
Em trobo cada vegada més còmode en aquest sistema de competició, encara que és evident que estic lluitant contra un 85% de pilots nòrdics i això és un handicap important. Per a aquests pilots aquest és el seu esport des de molt joves.

El WRX2 seguirà d’aquí a tres setmanes, 1 i 2 de setembre a França, serà la penúltima cita del calendari.
      

Servei de premsa.


Més informació a/Más información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució