El duel en les GSeries2, Socias versus Montellà, es va resoldre a favor del mallorquí.

De la Casa-Codinach equip inèdit en les GS1

En la disputa de la G5, últim parcial de les Crèdit Andorrà GSeries 2018, una de les incògnites a resoldre era conèixer el guanyador de les GS2, la competició dels GIAND de PCR Sport.
Una vegada completades les diferents mànegues i respectives finals, Miquel Socias es va mostrar sòlid, no solament va defensar l’avantatge de 2 punts que tenia sobre Edgar Montellà, sinó que la va ampliar fins als 4 punts.

La participació del PCR Sport en les GS1, va tenir una novetat inesperada. Poc abans d’iniciar el meeting es va posar nom a les XXX que hi havia al costat de Gerard de la Casa en la llista d’inscrits. Va ser ni més ni menys que Pep Codinach el que es va posar el mono de competició i va disputar aquesta G5 al volant del MIni.

La climatologia no va donar treva als organitzadors. En aquesta ocasió les altes temperatures de les jornades anteriors a aquesta última cita de la temporada hivernal, va tenir una repercussió directa a l’estat de la pista.
Durant tot el dissabte (dia 3), va lluir el sol encara que l’ambient va ser fred.

En les Crèdit Andorrà GSeries1, Gerard de la Casa al volant del Mini Countryman - PCR Sport, va estar marcada una vegada mes pels incidents, sobretot en les finals, que van relegar a l’andorrà a la part baixa de la classificació final. Per la seva banda Pep Codinach va ocupar el segon lloc en el podi de Turismes de la G5.

Les Crèdit Andorra GSeries2, van tenir el desenllaç esperat, quant a incertesa fins que l’últim pilot de la Final A va creuar per sota la bandera quadriculada.
Malgrat tot, durant tota la tarda es va poder advertir com els protagonistes anaven jugant les seves opcions. El pilot mallorquí, Miquel Sòcies, va sortir a totes en la màniga de qualificació i va aconseguir el seu objectiu, marcar el millor crono i en conseqüència 15 punts en el seu compte particular, a part de distanciar a Montellà que solament va poder ser tercer.
En la continuació el pilot andorrà va estar sempre per davant del seu rival, però Socias va administrar de manera impecable la diferència que tenia a favor seu. Al final el títol va viatjar a Ses Illes.

Per a Pep Codinach, màxim responsable de PCR Sport, es mostrava satisfet d’haver completat les GS2 resolent sobre la marxa tots els imprevists que es van anarr plantejant: Hem arribat fins al final, a mes sense tenir queixes de la quinzena de pilots que han competit amb els GIAND. Aquestes mecàniques han donat emoció a un campionat atractiu tant per als pilots com per als afeccionats que l’han seguit en directe. Satisfets pel treball que hem fet.

Quant a la seva experiència com a pilot després de 20 anys sense disputar una prova, Pep destacava la part professional de l’experiència: Des de dins t’adones de coses que són susceptibles de millorar tant en el Mini com en els GIAND. A part d’això, m’ho he passat molt bé.

Abans de donar per finalitzada la temporada, Pep Codinach va voler obsequiar amb un detall (trofeu) a tots els pilots que han competit amb els GIAND. Va agafar el micròfon per agrair el treball fet pels membres del seu equip, organitzadors i pilots. Les seves paraules van acabar amb un esperançador: Fins a l’any que ve.

Servei de premsa.


Més informació a/Más información en:

 

 

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució