A Sant Julià, PCR Sport amb opció al triomf fins al final

Albert Orriols - Lluis Pujolar van completar el 21é Ral·li Esprint de Sant Julià, en la segona posició després de mantenir-se en tot moment a pocs segons (la màxima diferència va ser al final de 5”3) dels líders de la prova de l’Escuderia Osona

La present edició del Ral·li Esprint de Sant Julià, es va disputar en un recorregut remodelat. La Colla del Vilar 5,25 km i Casamiquela 8,41 km, van ser les especials que van haver dels equips van haver de superar tres vegades cadascuna, abans d’entrar els vehicles al parc tancat de la c/ Nuria de Sant Julià de Vilatorta,
La climatologia favorable, va ajudar als equips i organitzadors a poder gaudir d’una matinal de competició amb menys sobresalts.

Orriols-Pujolar. Van tenir durant tota la jornada el triomf molt a prop. Van aconseguir el millor crono en les dues últimes passades per la Collada del Vilar, però no va ser suficient per recuperar les dècimes perdudes en les altres especials. Així doncs, repetir el triomf de la passada temporada no va ser possible però van completar el ral·li amb excel·lents sensacions de cara a propers compromisos.

Parés-Forcada, amb el Mitsubishi Lancer Evo X, van repetir triomf en el Grup N (4a posició en la scratch), però la tercera posició del podi absolut se’ls va escapar per menys d’1” en l’últim pas per Casamiquela, última especial del ral·li.

Balasch-Barrabés. al volant del Mitsubidhi L’Evo IX, es van mantenir de manera regular en el top10 de la prova (al final van acabar en la 7a plaça), i en una meritòria 2a posició del Grup N. Així doncs van completar un ral·li molt regular i, com és habitual en Dani, sempre cuidant el màxim la mecànica, encara que no va poder evitar els problemes que el van obligar a fer l’últim bucle sense embragatge.

Zanini-Aldomà. Van aprofitar les prestacions “històric” del Mitsubishi Lancer Evo IV per intentar estar entre els deu millors de la prova. Al final gairebé ho aconsegueixen, encara que van haver de conformar-se l’11a posició.

Traserra-Abad pilotant el Porsche 993 GT3 Cup, en aquesta ocasió no van poder completar el Ral·li. Després de la primera passada per les especials el motor del Porsche va dir prou i no van tenir una altra opció que deixar el ral·li abans del previst.

El Campionat de Catalunya de ral·lis s’iniciarà amb la disputa del Ral·li La Pineda Platja. La cita és a la localitat costanera de Tarragona l’últim dissabte del mes de Març (dia 24).

 

 Servei de premsa.Classificació del 21è Ral·li Esprint de Sant Julià.

1.-Josep M.Membrado-Jordi Vilamala (Ford Fiesta ST VRS) a 24’04”4, 2.-Albert Orriols-Lluis Pujolar (Skoda Fabia VRS), 5”3, 3.-Lluc Rubio-Ivan Cano (Porsche 911 GT3), a 1’14”2, 4.-Marià Parés-Jordi Forcada (Mitsubishi Lancer Evo X), a 1’15”0, 5.-Josep M. Martinez-Luka Larrosa (BMW M3) a 1’27”1...

7.-Dani Balasch-Jordi Barrabés (Mitsubishi Lancer EVo IX) a 2’31”6, ... 11.-Albert Zanini-Emili ALdomà (Mitsubishi Lancer Evo IV) a 3’14”9.Més informació a/Más información en:

 

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució