PCR Sport compleix els seus objectius en l’estrena de les GSeries 2018

Gerard de la Casa, al volant d’un Mini preparat per PCR Sport, va pujar al podi com a segon classificat en la categoria Turismes (4t en la classificació absoluta)..
Per la seva banda els GIAND, 7 vehicles preparats i assistits en el traçat andorrà per tècnics de PCR Sport, van tenir una excel·lent resposta a les exigències d’uns de pilots que, després d’un període obligat d’atur, estaven amb moltes ganes de gaudir del traçat del Circuit Andorra - Pas de la Casa.

Aquesta primera cita de la temporada en el Port d’Envalira, va ser particularment dura tenint en compte, sobretot, la climatologia tan adversa que va acompanyar als presents en l’escenari esmentat. Ambient hivernal, amb pluja, fred i boira, que va estar a punt d’obligar als organitzadors a suspendre la prova.

Entre els GIAND, va sorprendre les excel·lents prestacions que van oferir els pilots més joves de la graella de sortida. Pol Vila, pole-position i guanyador de la jornada i Miquel Socias, que va marcar el millor crono de la Super Especial, van presentar les seves credencials com a possibles vencedors de les GSeries2 de la present temporada.
Malgrat tot, no podem deixar de confiar en pilots més experimentats, com és el cas de Gerard de la Casa, que va estar molt prop de Vila i Socias.

Pep Codinach, responsable de PCR Sport, va passar dues jornades molt intenses en les instal·lacions del traçat andorrà: Sorpreses poden aparèixer en totes les carreres de la temporada, però no es pot negar que, en la primera carrera acostumen a sorgir aquests inconvenients, en molts casos, sense una explicació coherent.
Estem satisfets del treball realitzat, hem solucionat els problemes que han aparegut i al final d’aquest primer meeting de les GSeries, tots els pilots han pogut completar-les diferents mànigues i el Gerard ha estat al podi de les GSeries.

Els tècnics de PCR Sport no tindran massa temps per celebrar els seus millors resultats ni lamentar-se dels possibles errors. Dins d’una setmana justa (dissabte 3 de Febrer) es disputarà el següent parcial de les Crèdit Andorrà GSeries 2018.


Servei de premsa.


Més informació a/Más información en:

 

 

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució