PCR Sport no faltarà a les Crèdit Andorrà GSeries 2018

PCR Sport seguirà la tradició i passarà les primeres setmanes de la temporada competint en condicions complicades, en concret, en les instal·lacions del Circuit Andorra - Pas de la Casa. De fet, l’activitat de l’equip de la Torre d’Oristá fa dies que ha començat sobre la pista gelada del Port d’Envalira.
Els tests previs a l’inici de la competició, estan sent intensos a més d’imprescindibles per començar les curses amb garanties.

En la present edició de les GSeries, PCR Sport competirà per partida doble en el campionat andorrà. A les GSeries tindrà la responsabilitat de la posada a punt del MINI Countryman, que pilotarà Gerard de la Casa, mentre que a les GSeries2, tindran com a objectiu mantenir la millor versió dels sis GIAND que formaran la graella d’aquesta categoria.

Segons Pep Codinach, aquesta primera part de la temporada es presenta densa però molt atractiva, així ho explicava: De moment en els tests s’estan complint les previsions. Aquest any tornem amb el MINI i Gerard, crec que amb opcions d’estar entre els millors en les GSeries. Quant als GIAND, els estem portant al límit per detectar a priori els possibles problemes i evitar imprevists als moments decisius.

La competició s’iniciarà l’últim dissabte (dia 27) de gener, amb la disputa del primer meeting de les GSeries 2018. Molta activitat durant el mes de febrer (dies 3, 10 i 24), per finalitzar el primer cap de setmana de març (dia 3).

Cal destacar que, a part dels tests que seguiran fent de manera privada, el divendres (dia 26) PCR Sport participarà en la jornada de proves (G0) programada pels organitzadors de l’esdeveniment.

 

Servei de premsa.


Més informació a/Más información en:

 

 

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució