PCR Sport en el podi de l’Osona 2017, amb Balasch-Muñoz

Dani Balasch-Manel Muñoz (BMW Proto - PCR Sport) van aconseguir la tercera posició en el 49è Ral·li Osona després de protagonitzar, sobretot en la primera part del ral·li, una bonica lluita amb els, a priori, favorits al triomf final.

L’Escuderia Osona, per a l’edició prèvia a les noces d’or de la seva prova, va preparar un recorregut molt semblant al de la temporada passada. Un traçat que s’acostava als 500 km, dels quals 134,20 km, repartits en 15 especials (7 de diferents) serien els que decidiria les diferents classificacions de la prova.

Les Guilleries (18,94 km) en la primera etapa i el tradicional bucle: La Trona (12,81 km), La Costa dels Gats (6,75 km) i Prats-Olost (9,74 km), en la segona, van ser els punts on es van reunir un major nombre d’afeccionats per seguir en directe la competició.

Respecte a l’anterior temporada, la gran diferencia va ser la climatologia. De la calor extrema de fa 365 dies, es va passar a un ambient agradable però amb pluja que, en algun moment, va caure de manera intensa i en d’altres ho aparentava però, era suficient per situar l’incertesa en el parc d’assistència.

Dani Balasch-Manel Muñoz. Van protagonitzar una espectacular actuació fins a la meitat de la segona etapa. D’inici, amb unes condicions ambientals complicades, van plantar cara als potents R5 presents en la prova.
A la recta final, es van limitar a assegurar la seva posició en el podi final mantenint la castigada mecànica del BMW Proto. No va ser fàcil, però al final van assolir el seu objectiu i van poder rebre l’aplaudiment, molt merescut, dels afeccionats en el podi del Circuit d’Osona.

Una vegada finalitzat el ral·li, Dani ens donava la seva opinió sobre el desenvolupament de l’Osona 2017: Estic content del resultat final, hem lluitat conscients de les limitacions, sobretot de pressupost, que tenim. A més és el meu segon ral·li de la temporada, des del Sant Julià no competia, i això també es nota. Malgrat tot, repeteixo, content i satisfet de com s’ha desenvolupat la prova.

Jordi Tio-Xavier Tort: Van aconseguir entrar el seu R/Clio al parc tancat final com a guanyadors de la classe 3 i en una meritòria 11a posició de la classificació absoluta.

Albert Zanini-Emili Aldomá: També van aconseguir acabar l’Osona 2017, sens dubte, l’objectiu que perseguien des del moment de prendre la sortida. En aquest cas, la classificació era un fet anecdòtic.

Com de costum, una vegada superat l’escull del Ral·li Osona, els equips habituals del Campionat de Catalunya de Ral·lis se’n van de vacances. L’activitat tornarà a principis de setembre (dissabte dia 2) amb la disputa de Ral·li de terra ciutat de Cervera. Cal destacar que Cervera serà la primera cita del català de terra que es correrà aquesta temporada.


 

Servei de premsa.


Classificació del 49è Ral·li Osona

1.-Membrado-Vilamala (Ford Fiesta R5), 1h25’55”2, 2.-Domenech-Coronado (Citroën DS3 R5) a 4”3, 3.-Balasch-Muñoz (BMW Proto) a 2’21”2, 4.-Cornet-Noguer (Peugeot 208VTi) a 4’35”1, 5.-Martinez-Larrosa (BMW M3 E30) a 4’43”9. ..
11.-Tio-Tort (R/Clio RS Sport 2.0) a 10’18”5
27.-Zanini-Aldomà (Mitsubishi Lancer Evo IV) a 27’59”3


Més informació a/Más información en:

     

 

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució