Fontes-Oriola (CER) i Mikel Azcona (Clio Cup) guanyadors a Navarra.

Els vehicles de PCR Sport van protagonitzar un inici de meeting espectacular en el circuit de Navarra. Pole-position en la primera sèrie dels entrenaments cronometrats i triomf de Alvaro Fontes-Jordi Oriola en la primera carrera del Campionat de Resistència (CER), a més clar domini en els entrenaments oficials i en les dues primeres de la Clio Cup amb Mikel Azkona com a gran protagonista. La recta final del meeting no va ser tan favorable, no es van poder concretar les expectatives en el CER mentre que Azkona no va poder aconseguir el triplet, en la tercera carrera de la Clio Cup va haver de conformar-se amb la segona plaça després d’un final molt igualat.

En el CER, Alvaro Fontes - Jordi Oriola, van aconseguir els millors registres sobre l’asfalt de la pista de Los Arcos. Oriola va aconseguir el millor crono de la categoria D1 en els cronometrats (segon absolut) amb el que es va fer amb un lloc en la primera línia de la graella de sortida de la primera carrera.
D’inici en aquesta primera carrera, es va mantenir en les primeres posicions sent el seu company Fontes el que va prendre el comandament de la prova a la recta final de la mateixa, aguantant els atacs de David Cebrian.
No van tenir la mateixa sort en la segona carrera, van haver d’abandonar poc després de fer l’habitual canvi de pilot.
Harriet Arruabarrena - Antonio Aristi, penalitzats per l’handicap, en la carrera inicial no van poder superar la setena plaça. Mentre que en la segona carrera van haver de retirar-se després d’una sortida de pista.
Oscar Fernández-Stig Erik Näs, van aconseguir una meritòria cinquena plaça en la carrera final, després d’un inici de meeting molt complicat.
Vicente Dasi - Unai Arruabarrena, Es mantenen fidels a la línia marcada a l’inici de temporada. L’objectiu segueix sent fer quilòmetres al volant del Seat León Racer.

Els dies 10 i 11 d’octubre, el CER viatjarà a terres portugueses per disputar la penúltima cita del calendari 2015. L’escenari serà el Circuit d’Estoril.

Mikel Azcona espectacular a casa seva.

El pilot navarrès, Mikel Azcona, va regalar als seus paisans una actuació gairebé perfecta en la qual va aconseguir la pole-position en els entrenaments oficials (1’57”112) i va estar en els tres podis del cap de setmana de la Clio Cup.

En les tres carreres disputades, el denominador comú va ser la lluita que van mantenir de principi a fi l’esmentat Azcona amb Jordi Palomeras i el pilot francès Nicolas Milan.
Concretament en la primera, Azcona va agafar uns metres d’avantatge a la recta final de la prova i va poder creuar la línia d’arribada amb certa tranquil·litat a la primera plaça.
En les dos següents es van viure finals al límit amb avançaments entre els tres pilots en cadascun dels revolts del traçat de Los Arcos.
Cal destacar el triomf en la segona de les carreres. Sortia des de la vuitena plaça de la graella de sortida, va realitzar una espectacular remuntada i encara va tenir temps de protagonitzar les dues últimes voltes en la primera posició amb els seus rivals pressionant-li de totes les maneres per darrere.

La Copa Clio espanyola es desplaçarà a Xèrez els propers dies 17 i 18 d’octubre per disputar el penúltim meeting de la temporada.

Resultats Clio Cup - Circuit de Navarra

Entrenaments cronometrats.
1-Mikel Azcona. 1’57”112, 2.-Jordi Palomeras, a 0”205, 3.-Alfonso Sangrador, 0”257, 4.-Nicolas Milan, a 0”481, 5.-Loic Dupont, a 0”533.
1ªCarrera.
1.-Mikel Azcona, 19’43”056, 2.-Nicolas Milan, a 2”252, 3.-Jordi Palomeras, a 5”766, 4.-Alex Royo, a 8”786, 5.-Alba Cano, a 10”591.
2ªCarrera.
Mikel Azcona, 19’47”594, 2.-Nicolas Milan, a 0”406, 3.-Jordi Palomeras a 0”526, 4.-Rafael Villanueva, a 1”107, 5.-Alfonso Sangrador, a 4”572.
3ªCarrera.
1.-Nicolas Milan, 23’39”216, 2.-Mikel Azcona, a 0”916, 3.-Jordi Palomeras, a 1”740, 4.-Rafael Villanueva a 2”432, 5.-Loic Dupont, a 6”496

Servei de Premsa.

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució