Joan Font-Oriol Gurdo entre els millors espanyols de la Baja Aragón 2015.

Joan Font-Oriol Gurdo, als comandaments del Mitsubishi L200 preparat per PCR Sport, van completar una Baja Aragón en clara progressió aconseguint acabar les tres jornades de competició en la sexta posició (tercer entre els equips espanyols) de la classificació absoluta del campionat de la cursa puntuable per el mundial de Bajas.  
Cal esmentar que l’equip de PCR Sport solo fue superat per equips del nivell de Nani Roma-Àlex Haro (Mini Cooper) guanyadors absoluts  de la cursa i Rubén Gracia-Diego Vallejo (Mitsubishi Montero) campions d’Espanya de tot terreny.

No van tenir tanta sort Santi Navarro-Xevi Navarro (Mitsubishi Pajero). Després de protagonitzar un excel·lent actuació a l’etapa prolog, 20ª posició, van tenir que abandonar abans de prendre el pols a la competició, degut al trencament del motor del Mitsubishi.

En opinió de Pep Codinach: Eren moltes les esperances que teníem en aquesta Baja.Navarro va demostrar un gran nivell a la Baja Italia i estàvem convençuts que a Terol podíem fer-ho millor.
D’altra banda molt, satisfets de la cursa protagonitzada per Font, que va assolir un meritori tercer lloc entre els equips espanyols que van disputar la presente edició de la Baja.  

PCR Sport marxa de vacances amb la intenció de carregar les piles y afrontar la parte decisiva de la temporada, en la que se decideixen tots els campionats, en plena forma.  


Servei de premsa.

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució