Prat-Montaner (Colt Proto PCR Sport) repeteixen triomf en el Pla d’Urgell.

Dos de dos per a Miquel Prat-Daniel Montaner (Mitsubishi Colt Proto preparat per PCR Sport). Al triomf inicial en la prova de Quart, cal afegir l’espectacular actuació en el 6è Ral·li Pla d’Urgell en el qual van ser líders de la cursa de principi a fi.
Per contra, el Citroén C2 Proto, també preparat per PCR Sport i pilotat per Olivé-Josep, van començar la prova amb problemes i van decidir abandonar en finalitzar la primera secció.

L’Escuderia Mollerussa, per a l’edició 2015 de la seva prova, va preparar un recorregut amb dos especials (A de 11,99 km i B 11,10) que els participants havien de superar tres vegades cadascuna, per fer un total de 69,99 km cronometrats dels 200 i escaig que tenia el recorregut total

Miquel Prat comentava al final de la prova: Des de la primera especial em vaig adonar que el nostre ritme era molt bo malgrat les dificultats del terreny.
Pel seu Pep Codinach va tenir paraules per elogiar l’actuació dels seu pilot: Miquel ha donat molt gas des de la primera especial. Ha anat molt ràpid i regular fins a les especials finals en les quals no era necessari forçar la situació.

L’activitat per PCR Sportm, a l’apartat dels ral·lis, continuara els dies 24 i 25 d’Abril, en la disputa del Ral·li Igualada, primer ral·li d’asfalt del Campionat de Catalunya de l’especialitat.


Servei de premsa.
Classificació del 6è Ral·li Pla d’Urgell.
Copa de Catalunya de Ral·lis de terra.


1.-Prat-Montaner (Colt Proto), 46’28”1, 2.-Membrado-Vilamala (Ford Fiesta R5), 0’37”9, 2.-Guerrero-Moreno (Seat Ibiza 1.8 T) a 2’37”0, 4.-Teixidor-Sabater (Mitsubishi Evo IX) a 4’43”0, 5.-Gener-Ferrer (Renault Clio RS) a 5’03”6.

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució