A Vidreres, treball a dojo a l’assistència de PCR Sport.

La duresa del Ral·li de terra de Vidreres-Maçanet va quedar reflectida una vegada més en els equips participants, que després de cada bucle rendien visita a l’assistència amb problemes de tot tipus.
Pep Codinach comentava: Amb cinc cotxes en pista és normal que hi hagi moments en què el treball s’acumuli. De tota manera aquesta vegada hi ha hagut moments de tensió.
En el resultat final hi ha hagut una mica de tot, mentre Orriols-Ribolleda pilotant el Colt Proto i Leyun-Carrasco (Mitsubishi Lancer Evo VIII) se situaven entre els cinc millors de la classificació final i Oliver-Josep (C2 Proto) aconseguien arribar al parc tancat final gràcies a la seva regularitat habitual, Nani Roma-Barceló (Mini Cooper) i els debutants al volant C2 Proto, Teixidor-Sabater, no van poder acabar la carrera.

El recorregut preparat pels membres de l’Escuderia Peu a Baix tenia un total de 73,50 km cronometrats, repartits en dos especials cronometrades, A de 17 km i B de 7,50 km. Aquestes dos especials es van disputar tres vegades cadascuna.
A més, els presents a Vidreres i zones properes, van haver de suportar una forta calor que va estar present durant tota la jornada.

Els problemes per PCR Sport van començar en la primera especial,. Roma-Barceló van acabar la primera especial a velocitat lenta (problemes en el intercooler) mentre que Orriols-Ribolleda també van quedar relegats a gairebé 1’ dels més ràpids. Nani va decidir no sortir en el segon bucle com a mesura de previsió i no agreujar els problemes en el radiador d’oli del Mini.
Aleix Teixidor-Carles Sabater i el mateix Orriols es van anar entonant a mesura que avançava el ral·li encara que, en el cas de Teixidor no va poder culminar el seu debut amb el C2 Proto amb un bon resultat en haver d’abandonar a l’última especial del ral·li.

Nani Roma, que va arribar de Perú dimarts passat i que es troba immers en la preparació del Dakar, no va poder arrodonir la setmana amb un bon resultat: Després del que ha passat, sobretot a l’inici de la segona especial en la qual hem tocat el radiador d’oli, la decisió més intel·ligent era deixar-ho. Ens jugàvem el trencament del motor del Mini i penso que no valia la pena córrer aquest risc. És clar que a Vidreres no tenim sort.

El Campionat de Catalunya de Ral·lis continuarà a Valls el proper mes d’octubre, concretament el dia 11. Serà el V Ral·li de Valls i, com de costum, es disputarà en carreteres d’asfalt.


Servei de premsa.
Resultats del 6 Ral·li de Vidreres-Maçanet.
Campionat de Catalunya de Ral·lis.


1.-Llinás-Torra (Mitsubishi Lancer Evo X), 55”23, 2.-Membrado-Vilamala (Mitsubishi Lancer Evo X), a 1’18, 3.-Vidales-Hereu (Mitsubishi Lancer Evo IX), a 1’54”, 4.-Orriols-Ribolleda (Mitsubishi Colt) a 4’07”, 5.- Leyun-Carrasco (Mitsubishi Evo VIII) a 5’16¨... 11.-Olive-Josep (C2 Proto) a 8’55”.

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució