Orriols-Muñoz protagonitzen un ral·li en progressió al volant del Mini Cooper-PCR.

L’equip PCR Sport va arribar a Cervera amb cinc cotxes i amb la confiança d’iniciar de manera positiva la part decisiva de la temporada. L’objectiu es va complir només a mitges, la part positiva la van protagonitzar Orriols-Muñoz, Parés-Sabater i Leyun-Alsina que van aconseguir completar el 15 Ral·li ciutat de Cervera entre els 10 millors de la classificació del Campionat de Catalunya.
La part negativa la van protagonitzar Llovera-Haro i Domenech-Moreno que es van veure obligats a abandonar per problemes en les seves mecàniques.

La prova organitzada per WRC Management tenia un recorregut de gairebé 100 km de velocitat repartits en dos bucles de dos especials cadascun. En el bucle inicial els obstacles a superar eren: Grañena de 10,07 km i Ribera d’Ondara d’11,14 km. En el bucle que es va disputar en la part final del ral·li, El Canos d’11,1 km i Els Plans de 10,75 km eren les especials que configuraven el traçat.

Com queda dit, Albert Orriols-Manel Muñoz (Mini Cooper) van superar un complicat inici, amb punxada inclosa per completar el ral·li amb els registres previstos a priori.
Els Mitsubishi, Lancer Evo IX pilotat per Marià Parés-Carlos Sabater, i Lancer Evo VIII de Javier Leyun-Eloi Alsina, van saber mantenir un ritme molt regular en unes pistes molt trencades i amb molta pedra, que els va permetre entrar el vehicle al parc tancat final de la plaça Universitat de Cervera..

D’aqui 15 dies, a Vidreras hi ha una nova cita amb els ral·lis de terra, PCR Sport no faltarà a la penúltima prova vàlida per al Campionat de Catalunya absolut i la Copa de Catalunya de l’especialitat.

Servei de premsa.

 

 

Clasificació Scratch del 15è Ral·li ciutat de Cervera.
Campionat de Catalunya de ral·lis.

1.-Solans-Ibañez (Mitsubishi Lancer Evo X),  1h05’03”7, 2.-Gaig-Astudillo (Mitsubishi Lancer Evo X), a 3.-Membrado-Vilamala (Mitsubishi Lancer Evo X) a 2’19”9 , 4.-Vidales-Hereu (Mitsubishi Lancer Evo IX) a 2’32”9,  5.Fores-Uson (Mitsubishi Lancer Evo IX) a 2’44”8, ... 6.-Orriols-Muñoz (Mini Cooper), a 3’19”8  8.- Pares-Sabater (Mitsubishi Lancer Evo IX), a 6’20”4,  9.-Leyun-Alsina (Mitsubishi Lancer Evo VIII) a 9’12”0.

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució